Απουσίες μαθητών/τριών λόγω της εποχικής γρίπης

Σας ενημερώνουμε ότι οι απουσίες των μαθητών/τριών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που οφείλονται στην έξαρση της εποχικής γρίπης, δεν θα ληφθούν υπόψη για τον χαρακτηρισμό της φοίτησής τους, εφόσον οι κηδεμόνες τους ή οι ίδιοι, εάν είναι ενήλικοι/ες, προσκομίσουν στη σχολική μονάδα πρόσφατη βεβαίωση/γνωμάτευση δημοσίου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού, στην οποία να αναγράφεται ο λόγος και η επιβεβλημένη διάρκεια απουσίας από το σχολείο. Η παρούσα εγκύκλιος έχει ισχύ για το τρέχον σχολικό έτος. enimerosis-gia-esperinoys-kai-athlites-n4589-2019

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου #SID2019

image.png

Το Σχολείο μας, για άλλη μία χρονιά συμμετέχει ενεργά στις δράσεις του SaferInternet.gr ως Πρεσβευτής της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου και αναλαμβάνει δράση ενημέρωσης των μαθητών, εκπαιδευτικών αλλά και γονέων.  Το φετινό σύνθημα είναι: «Μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!» («Together for a better internet»).

 

Έτσι, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, οι μαθητές των όλων τάξεων του σχολείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που οργάνωσε ο Τομέας Πληροφορικής του σχολείου και συγκεκριμένα η Β’ τάξη, με διάλεξη, διανομή φυλλαδίων και  αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του υλικού της εκδήλωσης.

Με αφορμή λοιπόν τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, σας δίνουμε παρακάτω χρήσιμο υλικό για τη δική σας ενημέρωση: