Διαδικασία επιλογής για Erasmus+.

Σήμερα, Παρασκευή 25/10/2019 στις 20:30 θα γίνει η διαδικασία επιλογής για τους υπόλοιπους μαθητές που αιτήθηκαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus+.

FacebookTwitterGoogle+Share

Επιλογή για Erasmus+

Η διαδικασία επιλογής για όσους έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus+ από τον τομέα Υγείας και από τον τομέα Πληροφορικής θα γίνει σήμερα, τις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες (αφού ψηφίσουν οι αιτούντες).

Εκλογές για το δεκαπενταμελές του σχολείου.

Αύριο Τετάρτη 22/10/2019 θα γίνουν οι εκλογές για το δεκαπενταμελές του σχολείου.

Και τις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες θα γίνει η διαδικασία επιλογής για όσους έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus+ από τον τομέα Υγείας.

Αιτήσεις μαθητών των τμημάτων Υγείας και Πληροφορικής για συμμετοχή τους σε πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus+ στη Βαρκελώνη

Την εβδομάδα από 21 έως 25 Οκτώβρη θα γίνονται δεκτές αιτήσεις μαθητών των τμημάτων Υγείας και Πληροφορικής για συμμετοχή τους σε πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus+ στη Βαρκελώνη, που θα πραγματοποιηθεί 1-16 Μαρτίου 2020.

Για παραλαβή της αίτησης απευθυνθείτε στη διεύθυνση του σχολείου.

Αναβολή εκδρομής

Σήμερα Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, δεν θα πραγματοποιηθεί ο σχολικός περίπατος που ορίστηκε από το άλλο σχολείο (με το οποίο έχουμε κοινές μετακινήσεις), καθώς η ΟΛΜΕ έχει προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας.
Το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά.