Σχολική εορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του Εσπερινού ΕΠΑΛ Βέροιας

0a

Το απόγευμα της Παρασκευής 27ης Οκτωβρίου 2023 στις 18:45 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Προβολών του Εσπερινού ΕΠΑΛ Βέροιας η σχολική εορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η σεμνή και συγκινητική  τελετή που παρουσιάσθηκε για το ΟΧΙ και το έπος του ‘40 μας έδωσε για άλλη μια φορά να τιμήσουμε τους ήρωες του παρελθόντος και να ευχηθούμε για ένα ειρηνικό και αισιόδοξο μέλλον σε ένα αντίξοο διεθνές περιβάλλον…!

Συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό κα Παπαγιάννη Αλεξάνδρα για την άρτια οργάνωση της γιορτής, την εκπαιδευτικό κα Παπανδρώνη Αντωνία για την αρωγή και τις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετείχαν στην γιορτή. Συγχαρητήρια και σε αυτούς που παρακολούθησαν δείχνοντας έμπρακτα το σεβασμό τους στην στιγμή.

Ευχαριστούμε θερμά την Αντιδήμαρχο Παιδείας κα Συρμούλα Τζήμα – Τόπη που μας τίμησε με την παρουσία της, απεύθυνε χαιρετισμό και απένειμε τους Επαίνους του Δήμου Βέροιας για την Α΄ Θέση κατάταξης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022-23 και τους Επαίνους Συμμετοχής στη 8η Θεατρική Άνοιξη.

Τέλος, ευχαριστούμε την Διευθύντρια του 5ου Γυμνασίου Βέροιας και πρώην διευθύντρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ Βέροιας κα Καλογερίδου Σοφία που μας τίμησε με την παρουσία της, απεύθυνε χαιρετισμό και απένειμε τα Βραβεία Προόδου για τις/τους μαθήτριες/τες που Πρώτευσαν μεταξύ των συμμαθητριών/των τους στις τάξεις Α΄, Β΄1, Β΄2, Γ΄1, Γ΄2.

Ο κ. Νικόλαος Νικολόπουλος, Διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Βέροιας, παρέδωσε τη σημαία του σχολείου στη σημαιοφόρο κα Αρβανίτου Ευμορφία και τις παραστάτριες κυρίες Γεωργούλα Σοφία, Παρασίδου Μάρθα, Ελευθεριάδου Άννα, Στουγιανοπούλου Αικατερίνη και Νεστοροπούλου Ευθυμία. Επίσης απένειμε τα Αριστεία Προόδου για τις/τους μαθήτριες/τες που αρίστευσα  σε όλες τις τάξεις.0d0m0q00

FacebookTwitterGoogle+Share
Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *